fbpx

T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl     Webshop

schildersbedrijf
 
kleuradvies
 
binnenschilderwerk
 

Duurzaam Schilderwerk

Van Dongen Schilderwerk is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schildersbranche op het gebied van duurzaam werken en milieuvriendelijke producten.

 

Wij laten ons graag inspireren door nieuwe idee├źn en innovaties zodat wij ook in de toekomst milieubewust en duurzaam schilderwerk/vakwerk kunnen leveren, veilig voor mens en milieu. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

 

Vita-assortiment

Brillux ontwikkelde een serie hoogwaardige, gezondheidsbewuste verfproducten. Deze bevatten geen conserveringsmiddelen en voldoen aan de eisen voor een zo zuiver mogelijk woonklimaat. Om allergische reacties te voorkomen, worden de Vita-producten zonder conserveringsmiddelen ook toegepast in openbare en intensief gebruikte ruimtes zoals hotels, kinderdagverblijven en scholen. Vooral voor gevoelige ruimtes in huis zoals de kinderkamer, slaapkamer en woonkamer zijn deze verfsoorten bijzonder geschikt.

 

Wijzonol

In het laboratorium van verfproducent Van Wijhe zijn wetenschappers dagelijks in de weer met vernieuwing en verbetering van producten en processen. De grondstoffen voor de verfsoorten zijn veelal op plantaardige basis, bijvoorbeeld aardappelzetmeel. De verf van Wijzonol is geschikt om in de typische Nederlandse weersomstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk te kunnen leveren.

De verpakkingen maakt Wijzonol van gerecycled plastic. Van het ingezamelde plastic dat door consumenten eerder werd gebruikt, worden nu nieuwe verfemmers gemaakt.

 

Van Dongen Schilderwerk heeft haar blik op de toekomst gericht: een schoner milieu met minder CO2-uitstoot en minder belastend afval. Daarom combineren wij traditioneel vakmanschap met moderne technieken en meer milieuvriendelijke producten. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op via 0186 - 618 765.

Werkwijze Contact

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie