fbpx

T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl     Webshop

kleuradvies
 
binnenschilderwerk
 
monumentaal schilderwerk
 

Keukenkasten of meubels schilderen

Bent u uitgekeken op uw keuken en toe aan een nieuwe look? Of net verhuisd, maar de kleur van de keukenkastjes is niet helemaal naar uw zin? In dat geval is het best zonde om de keuken compleet te vernieuwen, zeker als deze verder nog in goede staat is. Een nieuwe keuken betekent immers een behoorlijke aanslag op uw budget.

 

 

MEUBELS VERNIEUWEN MET VERF

U kunt kiezen voor een duurzame én creatieve oplossing. Met een nieuw kleurtje en andere handgrepen geeft u uw keukendeurtjes en -frontjes een tweede leven en bepaalt u zelf de uitstraling. Ga voor een felle kleur als u een statement wilt maken, of kies een neutrale basic tint die goed past bij de rest van uw interieur. Mat, zijdeglans, hoogglans, krijtbordverf of magneetverf… de mogelijkheden zijn legio!

 

KEUKENKASTEN SCHILDEREN

De meeste keukenkastdeurtjes zijn prima te schilderen, maar het is wel een secuur en tijdrovend karwei. Voor een perfect resultaat kunt u een professioneel schildersbedrijf inschakelen. Desgewenst komen zij vooraf bij u thuis langs met kleurstalen om advies te geven. Na het demonteren van alle onderdelen zal de schilder deze in de werkplaats ontdoen van eventuele folie, ontvetten, schuren en in de door u gewenste kleur spuiten. Na de droogtijd worden alle delen van de keuken netjes vervoerd in beschermende folie en bij u thuis gemonteerd. U hoeft alleen nog maar een drankje in te schenken en te genieten van uw opgefriste droomkeuken!

 

MEUBELS SCHILDEREN

Een interieur dat bestaat uit een mix van oude en nieuwe meubels is tegenwoordig heel hip. Heeft u een tweedehands designklassieker op de kop getikt of een vintage kastje van oma dat wel een opknapbeurt kan gebruiken? Met een nieuw kleurtje krijgen deze meubelstukken een heel ander uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan een houten eettafel, een servieskast of die leuke bijzettafel voor in de hal. Meubels schilderen of spuiten gaat niet zomaar, meestal is er een voorbehandeling nodig om oude was- en verflagen te verwijderen. Verder is het belangrijk om de stukken goed te ontvetten en te reinigen. Heeft u de geschikte tint nog niet gevonden? Laat uw favoriete kleur maken in onze verfmengmachine. En kunt u wel wat hulp gebruiken? Met behulp van moderne verftechnieken maken wij uw meubels weer als nieuw.

 

Als professioneel schildersbedrijf geven wij graag advies en meer informatie. U kunt de meubelstukken bij ons afleveren of wij halen ze bij u thuis op.

 

 

De schilders van Van Dongen Schilderwerk, ook voor...

Andere schildersklussen die de schilders van Van Dongen Schilderwerk uitvoeren:

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie