fbpx

T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl     Webshop

muren sausen
Muren Sausen
plafond sausen
Muren Sausen

Muren sausen

Muren sausen en plafonds sausen. Plafonds en muren vormen in iedere ruimte grote oppervlakken en vallen daardoor extra op. Het is dan ook vervelend als er vochtplekken of verkleuringen te zien zijn. Kunnen uw muren wel een sausbeurt gebruiken? Lees in dit artikel over muren sausen en plafonds sausen en neem gerust contact op voor professioneel advies.

 

Muren sausen

Het sausen van muren met latexverf en een roller, is de meest gebruikte methode om muren een nieuwe uitstraling te geven. U heeft de keuze uit oneindig veel kleuren en kunt zelfs een kleur kiezen die speciaal voor u op maat wordt gemengd. Bij afneembare latex als muurverf kunt u vlekken en vuil gewoon met een vochtige spons afnemen zonder dat de verf loslaat. Na het sauzen van de muren ziet de kamer er weer fris en aantrekkelijk uit.

 

Muren spuiten

Een alternatief kan het spuiten van muren zijn. Latex op de muur spuiten gaat bijzonder snel en levert een mooi, egaal resultaat op. Zonder banen, strepen of kleurverschil. Binnenshuis wordt deze techniek echter niet snel toegepast vanwege de verfnevel die vrijkomt bij het aanbrengen. Door de fijne verneveling zal de verf zich door de ruimte verspreiden. Bij een leegstaand huis of een nieuwbouwwoning is afplakken of afdekken van de meubels niet nodig. In dat geval is het de overweging waard uw muren te laten spuiten.

In bijna alle andere gevallen is muren sausen een schonere oplossing.

 

Plafond sausen

Latex op de plafond sausen gaat bijzonder snel en levert een mooi, egaal resultaat op. Zonder banen, strepen of kleurverschil. Bij een leegstaand huis of een nieuwbouwwoning is afplakken of afdekken van de meubels niet nodig, maar bij een bewoond huis moet extra aandacht aan het 'schoon werken' worden besteed. Heeft u een leegstaand of nieuwbouw huis is het de overweging waard uw plafonds te laten spuiten. Hier geldt hetzelfde als bij het spuiten van muren.

 

Wilt u advies over de kleuren en mogelijkheden? Neem contact op met ons, wij helpen u graag. Heeft u weinig tijd of ziet u op tegen alle voorbereidingen en de rommel in huis? U kunt deze klussen met een gerust hart uitbesteden aan een professionele schilder, vraag om een offerte op maat.

 

 

De schilders van Van Dongen Schilderwerk, ook voor...

Andere schildersklussen die de schilders van Van Dongen Schilderwerk uitvoeren:

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie