fbpx

T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl     Webshop

plafond stucen
Plafond Stucen
muren stucen
Plafond Stucen

Plafond stucen

Muren en plafonds vormen in iedere ruimte grote oppervlakken en vallen daardoor extra op. Het is dan ook vervelend als er beschadigingen en/of gaten te zien zijn. Kunnen uw muren en/of plafonds wel een opknapbeurt gebruiken? Lees in dit artikel over het plafond stucen en muren stucen en neem gerust contact op voor professioneel advies.

 

Muren stucen

Gladde muren en plafonds geven een strakke uitstraling en creĆ«ren visueel meer ruimte. Daarom is het glad afwerken van pleisterwerk heel populair. Een plafond stucen of muren stucen geeft een prachtig eindresultaat waar u jarenlang plezier van heeft. Het is echt een vak apart en ook nog eens behoorlijk zwaar werk. Het is dan ook aan te raden om deze klus uit te besteden aan een professional, al was het alleen al om teleurstelling te voorkomen.  

 

Sierlijsten en ornamenten

Naast het strak en glad afwerken van muren of plafonds, kan met stucen ook speciaal relief worden aangebracht of ornamenten voor een meer klassieke uitstraling. Bij het plafond stucen kunnen ornamenten worden aangebracht, zowel rozetten in het midden als sierprofielen langs de randen van het plafond. Tegenwoordig zijn deze ornamenten vaak van piepschuim en kunnen met stucwerk worden behandeld zodat ze er als gips uitzien.

Maar ook bestaande, klassieke, ornamenten kunnen worden gerepareerd of zelfs gerestaureerd. Van Dongen schilderwerk kan dit perfect voor uw uitvoeren.

 

Wilt u advies over de kleuren en mogelijkheden? Neem contact op met de vakman, hij helpt u graag. Heeft u weinig tijd of ziet u op tegen alle voorbereidingen en de rommel in huis? U kunt deze klussen met een gerust hart uitbesteden aan een professionele schilder, vraag om een offerte op maat.

 

 

De schilders van Van Dongen Schilderwerk, ook voor...

Andere schildersklussen die de schilders van Van Dongen Schilderwerk uitvoeren:

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie