fbpx

T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl     Webshop

schildersbedrijf
 
kleuradvies
 
binnenschilderwerk
 

Van Dongen

Wie Van Dongen Schilderwerk leert kennen, ontdekt vakmensen met een groot hart voor het schildersvak. Met veel kennis en passie voor schilderen zorgen zij voor het beste resultaat bij uw pand. Ook op de lange termijn.

 

 

Ooit werkte vakman en schilder Ad van Dongen als projectleider in loondienst. Na een carrière van 24 jaar nam hij in 2005 ontslag, hij schafte een ketelpak aan en startte met zijn eigen schilderbedrijf. Ad begon weliswaar op goed geluk als zelfstandige, maar al snel groeide Van Dongen Schilderwerk uit tot een warm familiebedrijf. Inmiddels heeft het bedrijf naam gemaakt als dé vakschilder uit de Hoeksche Waard. Waar zij vooral om bekendstaan? Kwalitatief hoogstaand schilderwerk, persoonlijk klantcontact en een betrouwbare, professionele aanpak.

 

Het Van Dongen Schilderwerk team

De medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen waar Van Dongen Schilderwerk voor instaat. “De manier waarop een schilder zijn kwast vasthoudt en de wagen inruimt, vertelt mij al veel over iemand”, zegt Ad van Dongen. “Naast professionaliteit hechten wij veel waarde aan samenwerking en collegialiteit binnen het bedrijf. Gelijkheid is belangrijk bij Van Dongen Schilderwerk. Ik ben dan ook trots op al mijn werknemers.”

 

Familiebedrijf

De beide zoons van Ad werken ook bij het familiebedrijf. Erwin is verantwoordelijk voor de inkoop. Hij zorgt ervoor dat alle schildermaterialen op tijd in huis zijn en klaarstaan voor zijn collega’s zodat zij direct aan de slag kunnen. Robert is eindverantwoordelijk voor de backoffice-werkzaamheden. Hij houdt zich met van alles bezig; van calculatie en facturatie tot personeelszaken. Op kantoor werkt hij samen met Ilona, zij maakt de offertes en staat klanten telefonisch te woord. De planning neemt collega Johan voor zijn rekening, ook houdt hij toezicht op de verschillende projecten.

 

Stageplaats

Voor stagiaires en scholieren is Van Dongen Schilderwerk een begrip. Met plezier brengen Ad van Dongen en zijn team de nieuwe generatie de liefde voor dit ambacht bij. Als stagebegeleider werd Ad in 2009 zelfs benoemd tot beste praktijkleermeester van Rotterdam.

En wie het mooie schildersvak goed oppikt, kan later aan de slag onder uitstekende voorwaarden. Doorgroeimogelijkheden, bijscholingen en andere specialisaties zijn bij Van Dongen Schilderwerk erg belangrijk.

Wilt u weten wat Van Dongen Schilderwerk voor u kan betekenen? Bij vragen staan Robert en Ilona u graag persoonlijk te woord, bel vrijblijvend naar 0186 - 618 765.

 

 

Werkwijze Projecten

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie