fbpx

T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl     Webshop

schildersbedrijf
 
kleuradvies
 
binnenschilderwerk
 

Service

Van Dongen Schilderwerk wil dat u optimaal van het schilderwerk blijft genieten. Daarom bieden wij verschillende services. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

 

Wij bieden schilder- en behangwerk van hoogwaardige kwaliteit. Als vakmannen staan wij hiervoor in, daarom geven wij u tussen de 4 en 6 jaar garantie op het resultaat.

 

Lang plezier van mooi schilderwerk

Wanneer u de komende jaren wilt blijven genieten van goed schilderwerk, geven wij u graag passend advies. Ook kunnen wij u ontzorgen als het gaat om (periodiek) onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Hiervoor zijn bij ons ook meerjarige contracten en plannen mogelijk.

 

Advisering en begeleiding van projecten

Vanuit onze expertise als vakschilders stellen wij desgewenst een verftechnisch advies voor u op. U ontvangt hiervan een rapport. Na de uitvoering geven wij garantie op al ons schilderwerk. Wilt u meer weten over een meerjarenplan of onderhoud? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Houtrot: herstel en sanering

In ons natte klimaat is houtrot een veelvoorkomend probleem, vooral in kozijnen en deuren. Houtrot wordt veroorzaakt door een schimmel die zich in het hout nestelt. Vooral hout dat continu vochtig blijft, gaat snel rotten en raakt blijvend beschadigd. Gelukkig is het goed mogelijk houtrot te herstellen. U kunt dit met een gerust hart aan Van Dongen Schilderwerk overlaten. Wij herstellen de rotte delen en saneren uw gevels en kozijnen met kwalitatieve tweecomponentenpasta’s zoals Zusex en Repair Care.

 

Speciale acties

Bij Van Dongen mag u rekenen op professioneel advies van goedopgeleide en vakbekwame schilders en kwalitatief schilderwerk waar u lang plezier van heeft. Tel hier een interessante korting bij op, want ook u kunt gebruikmaken van een aantal speciale acties:
  • Btw-korting: heeft u een huis ouder dan 2 jaar? Dan betaalt u geen 21% procent btw, maar slechts 9%.
  • Burenkorting: zijn er meerdere adressen in uw straat die wij kunnen voorzien van ons hoogkwalitatieve schilderwerk? Dan belonen wij u en uw buren met een groepskorting.
  • Winterschilderkorting: buiten het seizoen ontvangt u hoge kortingen op ons schilderwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan binnenschilderwerk als het schilderen van ramen, deuren en kozijnen of het sausen van muren en plafonds. Ideale klussen voor de winterperiode!

 

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem contact op via 0186 - 618 765, Robert en Ilona vertellen u graag meer.

 

Werkwijze

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.