fbpx

T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl     Webshop

kleuradvies
 
binnenschilderwerk
 
monumentaal schilderwerk
 

Werkwijze

Strak schilderwerk zonder spatten op de vloer, maar wel met een glans waar u veel langer van geniet. Wij begrijpen dat u alleen tevreden bent met het beste resultaat. En dat ziet u terug in de werkwijze van Van Dongen Schilderwerk.

 

Wanneer u uw schilderklus wilt uitbesteden aan een echte vakman, dan moet u op een aantal zaken kunnen rekenen:

  • strak schilderwerk dat goed hecht en lang mooi blijft
  • een weerspiegelende glans om jarenlang van te genieten
  • een planning die volgens afspraak en in overleg met u wordt uitgevoerd
  • zo min mogelijk verstoring van uw dagelijkse bezigheden of werkzaamheden
  • geen verfspatten op uw meubels of vloer

 

De professionals van Van Dongen Schilderwerk werken schoon en netjes. Meubelen en vloeren worden zorgvuldig afgedekt. De kwaliteit van ons schilderwerk is strak, duurzaam en blijvend. Dat is waarom u ons in huis haalt.

 

Hoe gaan wij te werk?

Onze aanpak is erop gericht dat u zo lang mogelijk plezier beleeft aan het schilderwerk. Dat geldt ook voor het behangen van een muur, waar wij bijvoorbeeld schitterende soorten fotobehang strak tegen elkaar aan behangen.

 

Om u zeker voor de komende 5 jaar een glanzend resultaat te kunnen garanderen, werken wij het liefst met onze eigen materialen. Zo stemmen wij de grondverf af op de lak die we gebruiken. En natuurlijk kiezen we voor producten van topkwaliteit.

 

Verven monumentpanden

Wist u dat Van Dongen Schilderwerk ook is gespecialiseerd in het schilderen van monumentale panden? Wij hebben het specialisme in huis voor het schilderen van: kenmerkende belettering, marmer, pilaren, kerkplanken, bladgoudplakken en ornamenten.

 

Wij houden echt van ons vak en doen er graag alles aan om u lang van ons werk te laten genieten. Benieuwd hoe Van Dongen Schilderwerk uw woning of bedrijfspand uit de verf laat komen? Neem contact met ons op via 0186 - 618 765.

 

 

Onze producten

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie