fbpx

T: (0186) 61 87 65 info@vandongen-schilderwerk.nl     Webshop

kleuradvies
 
binnenschilderwerk
 
monumentaal schilderwerk
 

Doe het zelf

Bij het opknappen of verbouwen van uw woning zal er waarschijnlijk ook geschilderd of behangen moeten worden. U kunt dit overlaten aan Van Dongen Schilderwerk, maar wellicht pakt u deze klus liever zelf aan.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk, en dat is zeker het geval bij een doe-het-zelfklus. Bij het schilderen van houtwerk leveren kwalitatief goede verfsoorten het allerbeste resultaat op. En het scheelt u tijd en kosten, zeker op lange termijn!

 

Persoonlijk advies

Met meer dan 40 jaar ervaring in het schildersvak adviseren wij u graag over professionele verf en alle benodigde materialen. U bent van harte welkom bij de vestiging van Van Dongen Schilderwerk in Oud-Beijerland, wij vertellen u graag welke soort verf u nodig heeft voor uw klus.

 

Elke gewenste kleur is leverbaar, met behulp van professionele apparatuur mengen wij deze voor u in onze werkplaats. Hebben wij het merk van uw keuze niet standaard op voorraad? Over het algemeen geldt dat wij uw bestelling een dag later in huis hebben, mits wij deze voor 16.00 uur kunnen doorgeven. Uiteraard mengen wij ook deze verfsoorten desgewenst in uw eigen, unieke kleur.

 

Webshop: snel en eenvoudig

Sommige lak- of latexsoorten maken wij met behulp van professionele apparatuur zelf op kleur in onze werkplaats. Elke gewenste kleur is leverbaar. Heeft u een staaltje van uw eigen, unieke kleur? Dan kan de verf in dezelfde tint voor u gemengd worden. Als u het lastig vindt om de juiste kleur te kiezen, helpen wij u graag met een persoonlijk kleuradvies.

 

Grondverf

Verf en toebehoren van professionele kwaliteit vindt u ook in onze webshop. U heeft de keuze uit verschillen topmerken zoals Wijzonol, Brillux en SPS, direct leverbaar uit voorraad. Uiteraard kunnen wij ook hier alle kleuren maken en de verf voor u in de gewenste kleur mengen.

 

Of u nu een enthousiaste doe-het-zelver bent, een particulier, zakelijke klant of ervaren vakman; wij leveren alles wat u nodig heeft. Neem een kijkje in de webshop. Heeft u nog vragen? Bel 0186 - 618 765.

 

 

Onze producten naar de webshop

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie